O nama

Aromabella je hrvatski brend tvrtke Herba laboratorij d.o.o. specijaliziran za proizvodnju i prodaju kozmetike i kozmetičke opreme za profesionalnu upotrebu.

Kako je sve počelo?

Tvrtka Herba laboratorij osnovana je 2004. godine, s ciljem osmišljavanja i proizvodnje biljnih dodataka prehrani i kozmetike. Ljubav prema prirodnoj kozmetici i zdravom načinu života vlasnica tvrtke Zdravka Lovrić stekla je dugogodišnjom tradicijom. Svoje iskustvo odlučila je usmjeriti u proizvodnju dodataka prehrani i kreiranje proizvoda za njegu lica i tijela. Kontinuirano unaprjeđivanje znanja i proizvodnje, kvalitetan odnos s kupcima i neprekidno osluškivanje njihovih potreba rezultirali su proizvodima iznimne kvalitete.Takvi proizvodi omogućili su izgradnju i stjecanje prepoznatljivog imidža na tržištu.

«Suvremeni način života često nam ne ostavlja dovoljno vremena da se zdravlju te njezi lica i tijela posvetimo na ispravan način. Zagađen okoliš, loša prehrana i stres kojem smo sve češće izloženi odražavaju se prvenstveno na kvalitetu kože; a u konačnici i na cjelokupno stanje organizma. Kako bismo Vam pomogli očuvati zdravlje i ljepotu, za Vas smo u Herba laboratoriju kreirali isključivo proizvode vrhunske kvalitete. Spojili smo suvremenu tehnologiju proizvodnje i tradicionalnu recepturu, čije naslijeđe brižno čuvamo i svakodnevno unaprjeđujemo.» Zdravka Lovrić, mag. ing. prehrambene tehnologije, direktorica i vlasnica.

Aromabella ulja za masažu
Aromabella ulja

 

Vjerni predstavnik hrvatskog brenda Aromabella su, već svima poznata, aromatična ulja za masažu i njegu tijela. Omiljena su u mnogim kozmetičkim, ali i salonima za masažu te wellness centrima diljem Hrvatske. Danas brojimo 18 različitih vrsta, od kojih možete birati one osvježavajućih citrusnih nota, ženstvenih slatkih nota ili uz opojne mirise mediterana otići na godišnji odmor.

Hrvatski brend Aromabella u svojoj ponudi sadrži još i liniju za profesionalnu njegu lica, asortiman za depilaciju i anticelulitni program. Cjelokupnu ponudu zaokružili smo i popratnim Aromabella edukacijama, kako bismo Vam približili našu misiju i viziju.

Od 2019. godine, Aromabella  je i ponosni sponzor Udruženja kozmetičara Republike Hrvatske. Njihovim članovima nudi posebne pogodnosti na cjelokupnu ponudu.