Naranča-cimet 500 mL

44.99 kn

Aromabella ulje naranča-cimet karakterističnog mirisa cimeta i citrusnom aromom naranče najbolje je za antistress masaže i jačanje koncentracije.

Opis

Aromabella naranča-cimet ulje za masažu kao bazu koristi bademovo i suncokretovo ulje u omjeru 50 : 50. Bademovo ulje izvrsno je za hidrataciju, pogotovo kod suhe, ispucale i nadražene kože. Suncokretovo ulje najbolje je za aroma-masaže jer sadrži svojstvo brzog upijanja i olakšava prijenos eteričnih ulja u krvotok. Eterična ulja kao aktivni sastojci lakše prodiru do svih tkiva i organa i djeluju tamo gdje je potrebno.

Citrusna aroma naranče razbuditi će Vas i osvježiti, a u kombinaciji sa eteričnim uljem cimeta donosi idealnu kombinaciju za bajkoviti zimski ugođaj.

Eterično ulje cimeta kao aktivni sastojak u Aromabella naranča-cimet ulju,  potiče cirkulaciju, pa je samim time vrlo dobar saveznik u borbi protiv celulita. Djeluje antiseptički, pomaže u smirivanju upalnih procesa na koži te ublažava tegobe reumatizma i artritisa. Također jača mentalnu aktivnost i koncentraciju te pomaže kod psihičkog umora. Vrlo je pogodno za relaksirajuće masaže koje oslobađaju od stresa.

Aromabella ulje naranča-cimet prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

*AKTIVNI SASTOJCI: eterično ulje cimeta

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naranča-cimet 500 mL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *