Lemongrass & Tobacco flower 500 mL

47.99 kn

Aromabella ulje Lemongrass & Tobacco flower – poboljšajte cirkulaciju, ublažite bolove u mišićima, a citrusne arome smiriti će Vaš um i podići raspoloženje!

Opis

Aromabella ulje lemongrass & tobacco flower kao bazu koristi mješavinu bademovog i suncokretovog ulja u omjeru 50:50. Bademovo ulje pruža izrazitu hidrataciju za suhu i ispucalu kožu. Suncokretovo ulje ima svojstvo brzog upijanja, pa je zbog toga najbolji izbor za aroma-masaže. Olakšava prijenos  eteričnih ulja u krvotok kako bi ona mogla prodrijeti do svih tkiva i organa i djelovati tamo gdje je potrebno.

Aromabella ulje lemongrass & tobacco flower je pretežno citrusne arome, međutim mirisni cvijet duhana daje jednu slatkastu, ali muževnu notu. Cvijet duhana je često jedan od sastojaka muških parfema i upravo zato je ovo ulje blagih aroma idealno za muške masaže.

JESTE LI ZNALI?

Svi znamo za pravi komercijalni duhan, ali da li znate da postoji i ukrasni duhan? Njegovi su cvjetovi  neodoljivog slatkastog mirisa koji se pojačava u večernjim satima. Ukrasni duhan bio je posebno popularan i neizostavni dio vrtova viktorijanskog doba. Cjevasti cvjetovi vrlo su privlačni leptirima zbog raznolikih boja u kojima se pojavljuju – bijela, ružičasta, crvena, grimizna, svijetloljubičasta.

ukrasni duhan
Ukrasni duhan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lemongrass & Tobacco flower 500 mL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *