Naranča-limun-grejp 500 mL

47.99 kn

Umorni ste i uspavani? Razbudite svoj um i tijelo uljem naranča-limun-grejp koje će Vam trenutno podići raspoloženje. Idealno za upotrebu zimi.

Opis

Aromabella ulje naranča-limun-grejp za masažu i njegu tijela kao bazu sadrži mješavinu bademovog i suncokretovog ulja u omjeru 50:50. Suncokretovo ulje je najbolje za aroma-masaže jer sadrži svojstvo brzog upijanja. Bademovo ulje izrazito hidratizira suhu kožu i ta dva ulja čine savršen spoj za masažu. Uz dodatak arome naranče, limuna i grejpa ovo ulje će u trenutku  podići Vaše raspoloženje, ublažiti tjeskobu i smanjiti stres.

Mirisi citrusa također poticajno djeluju na središnji živčani sustav i psihičke funkcije. Jačaju motivaciju, koncentraciju i pažnju. Upravo zbog toga, Aromabella ulje naranča-limun-grejp omiljeno je u zimsko doba kada smo svi pomalo uspavani i patimo od nedostatka koncentracije.

Aromabella ulje naranča-limun-grejp prvenstveno je namijenjeno profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim salonima i salonima za masažu, ali i kućnoj upotrebi u svrhu njege tijela.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Naranča-limun-grejp 500 mL”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *